Om

Om

Velkommen til kokepunktet! Jeg heter Odd-Magne Hansen og har en lidenskap for mat. På denne bloggen deler jeg mine matopplevelser og oppskrifter med deg.

Kokepunktet er min første og eneste blogg. Det er likevel ikke første gang jeg skriver om min lidenskap for mat og matlaging. I min mastergradsoppgave Kunsten å koke vann kan du lese mer om meg, mine matopplevelser, og det å lære å lage god mat.

Skulle du bli fristet til å lage noen av rettene er det greit å være oppmerksom på følgende punkter for å oppnå et best mulig resultat:

  • Jeg bruker alltid varmluftfunksjonen på stekeovnen. Bruker du ikke varmluft, må du legge til ca 10% av angitt temperatur. Står det 200°C i oppskriften, bruk ca 220°C.
  • I oppskrifter med smør er det brukt usaltet smør (ikke margarin).
  • I oppskrifter med melk er det brukt H-melk.
  • I oppskrifter med urter er det brukt friske urter (ikke tørkede).
  • I oppskrifter med pepper er det brukt nykvernet sort pepper, om ikke noe annet er spesifisert. En god pepperkvern er en god investering
  • Invester gjerne også i en solid morter.

God appetitt!